DANSK SNEDKERHÅNDVÆRK SIDEN 1968

Hanstholm Køkken er et dansk møbelsnedkeri. Vi skaber indretningsløsninger i formfuldendt snedkerhåndværk, der giver vores kunder daglig glæde, både når de bruger de rum, vi har skabt, og når de opholder sig i dem – i kraft af æstetikken, materialerne og den håndværksmæssige finesse.

Det du får, når du vælger Hanstholm

Hos Hanstholm Køkken laver vi individuelt tilpassede snedkerløsninger. Med udgangspunkt i dine ønsker, rummets muligheder og vores erfaring skaber vi smukke rum i veludført snedkerhåndværk – uanset din boligs størrelse, og den stil du ønsker. Det er en filosofi om kvalitet for livet. Ned i mindste detalje. For alle der vil lidt mere.

Godt håndværk. En investering for livet.

Kan du drømme det, så kan vi lave det.

Det særlige ved en snedkerløsning

En snedkerløsning er nøje tilpasset til arkitekturen og dimensionerne i det rum, hvori den skal fungere. Hvert enkelt element er designet og snedkereret, så det passer perfekt til højden, bredden og dybden. Det giver et harmonisk og sammenhængende udtryk. Og den bedst mulige udnyttelse.

Samtidig får du mulighed for at indrette fx skuffer og skabe, så de passer nøjagtigt til de ting, du ønsker at opbevare. Og du kan få lavet specialløsninger som fx bænke, nicher hylder, vinopbevaring, viktualierum og meget andet. Kun fantasien sætter grænser. Og vi hjælper gerne fantasien på vej – i kraft af den erfaring vi har fra alle de mange projekter, vi allerede har gennemført.

Endelig er der kvalitetsdimensionen: Med en snedkerløsning er alt fra yderst til inderst nøje udvalgt. Fra fronternes træ og finer til de indre kabinetter, skuffeskinner, hængsler m.m. – alt det man ikke umiddelbart bemærker. Også her arbejder vi udelukkende med de bedste materialer og leverandører. Det er din sikkerhed for, at brugen og designet vil blive ved med at glæde rigtig mange år frem.

Historien om Hanstholm Køkken starter ved Vesterhavet. Designdrømme født ud af den smukke, vejrbidte vestjyske natur. Ægte, kompromisløs, unik. Et ønske om ærlighed og oprigtighed. I både materialer, håndværk og design.

Sådan bliver dit snedkerkøkken til

Kig forbi vores butikker og få en indledende snak. Se og mærk overfladerne, materialerne, kvaliteten.

Har du lyst til at gå videre, aftaler vi et møde, hvor vi gør dine ønsker mere konkrete. Efter mødet udarbejder vi et designforslag.

Herefter taler vi sammen om forslaget – sikkert i flere omgange – justerer og retter til. Sammen tager vi de endelige beslutninger om materialer, bordpladeløsning, armaturer m.m. Og vi aftaler den konkrete indretning af fx skuffer og skabe.

Herefter afgiver du ordre, og vi går i gang med arbejdet på snedkeriet. Typisk vil der opstå mindre justeringer undervejs. Dem taler vi om og tilpasser din løsning efter.

Det samme gælder under monteringen og den afsluttende efterjustering. At få et snedkerkøkken er en organisk, levende proces – ligesom de materialer vi benytter.

Når først din løsning er monteret og på plads, kommer vi forbi og sikrer, at alt fungerer, som det er tænkt. Og så har du en ægte snedkerløsning – for livet.

Vi er vilde med naturlige materiale, ikke mindst træ. Slidstyrken, åreforløbene, variationsmulighederne i farver og struktur.

Hanstholm Køkken blev grundlagt i 1968 i Thy. Vi tror på bæredygtighed – lokal produktion, høj kvalitet, løsninger man har lyst til kan at give videre.

Garanti for livet

Med produkter fra Hanstholm Køkken følger en livsvarig produktgaranti på alle bevægelige dele. Det er resultatet af en omhyggelig udvælgelse af de bedste leverandører og samarbejdspartnere – og en måde hele tiden at forpligte os selv på den bedste kvalitet.

 

Garanti for livet

Med produkter fra Hanstholm Køkken følger en livsvarig produktgaranti på alle bevægelige dele. Det er resultatet af en omhyggelig udvælgelse af de bedste leverandører og samarbejdspartnere – og en måde hele tiden at forpligte os selv på den bedste kvalitet.

KIG FORBI OG BLIV INSPIRERET

Selv de flotteste billeder fortæller ikke hele historien. Snedkerløsninger skal opleves i virkeligheden. Se designet, mærk træet, lad hænderne glide henover samlingerne, oplev hvordan en skuffe, der er skabt til at holde i generationer, lydløst glider op og i – igen og igen.

Scroll to Top