Vejle

adresse Hanstholm Køkken Vejle Windfeld Hansens Gd 11 7100 Vejle Tlf: 92 92 15 00 vejle@hanstholm.com
Åbningstider
Vi glæder os til at åbne vores nye butik i Vejle primo juli. Har du allerede nu behov for, at blive kontaktet er du velkommen til at sende en mail til vores butiksmail, så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Mød teamet
Butikschef
Indretningskonsulent
Velkommen i butikken

Vi glæder os til at åbne vores nyest butik i Vejle primo juli. Har du allerede nu behov for, at blive kontaktet er du velkommen til at sende en mail på vores butiksmail, så kontakter vi dig hurtigst mulig.

Besøg vores eksklusive konceptbutik, hvor vi fra primo juli står klar til at hjælpe. I butikken kan du opleve Hanstholm Køkkens unikke håndværk og et udvalg af løsninger til køkken, bad og bolig. Vores indretningsforslag bliver præsenteret i 3D farvetegninger. Derved sikrer vi, at du har de bedste forudsætninger for at opleve det færdige resultat før din endelige beslutning. Kig ind og bliv inspireret til et nyt smukt køkken, bad eller garderobe. Vi har altid masser af gode idéer og god kaffe. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book et møde

Lad din køkkendrøm blive til virkelighed

Vi glæder os til at høre om din køkkendrøm og er klar til at se den blive til virkelighed. Vi sætter os sammen omkring et bord og få dine tanker ned på papir i en af vores butikker.