Historien om
at gøre det ordentligt

Vestjysk ægthed og godt håndværk

At få ny køkken er en stor beslutning. Så hvorfor ikke gøre det ordentligt? Det har været vores filosofi, siden første hængsel blev monteret for over 50 år siden. Heldigvis har det vist sig, at der er mange, der deler vores holdning.

Vores historie

Det hele startede i 1968, hvor vores første køkken blev samlet i et snedkeri et sted på havnen i Hanstholm. Selvom rammerne var mere beskedne, end de er i dag, var ambitionen den samme: At lave et skræddersyet køkken efter gamle håndværkstraditioner, som ejeren bliver glad for, og snedkeren kan være stolt af.

Læs mere
Vision & værdier

Hvorfor skal en køkkenskuffe være 60 centimeter bred, hvis du har lyst til en, der er 62? Det har altid været vores tilgang til det at lave køkkener. Vi er drevet af en passion for unikke løsninger, godt håndværk og ønsket om at gå den ekstra meter for at sikre, at resultatet bliver præcist, som kunden vil have det.

Vi vil være de bedste til at levere snedkerkøkkener og moduler, hvor kvaliteten er i top fra ende til anden. Også i de samlinger inderst i skabet, du ikke lægger mærke til. For det gør vi.

For vi er stolte over vores arbejde. Det er derfor, at vi brænder vores logo ind i skuffernes sidestykke. Som bevis på at du er meget langt fra standardkøkkener og hurtige løsninger. Samtidig bliver du også mindet om, at du bør udvise samme omhu og respekt for kvaliteten af råvarerne, når du og familien slår jer løs bag gryderne.

COVID-19 information

Vores butikker holder åbent, og vi producerer og leverer fortsat unikke køkkener til dig.

Vi gør alt, hvad vi kan for at passe på hinanden og gøre det trygt og sikkert at komme på besøg i vores butikker. Vi tager naturligvis alle tænkelige sundhedsmæssige forholdsregler, med særligt fokus på rengøring, er omhyggelige med hygiejne, holder afstand, men sørger naturligvis for, at dit besøg er nærværende. Vi tillader ikke medarbejdere med sygdomstegn i vores butikker, og vi håber du som kunde vil tage det samme ansvar.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og gøre dit besøg hos os trygt.
Se åbningstider for din nærmeste Hanstholm butik her:

Find nærmeste butik
Garantifor livet

Vores køkkener og moduler holder, hvad vi lover.
Derfor får du livsvarig produktgaranti på alle bevægelige dele.

Besøg os

Du kan besøge os i hele landet, kom blot forbi en af vores 16 butikker. Vælg den Hanstholm butik der ligger tættest hos dig, så kan du se åbningstider, adresse og mere.