fbpx

Historien om
at gøre det ordentligt

Vestjysk ægthed og godt håndværk

At få ny køkken er en stor beslutning. Så hvorfor ikke gøre det ordentligt? Det har været vores filosofi, siden første hængsel blev monteret for over 50 år siden. Heldigvis har det vist sig, at der er mange, der deler vores holdning.

Vores historie

Det hele startede i 1968, hvor vores første køkken blev samlet i et snedkeri et sted på havnen i Hanstholm. Selvom rammerne var mere beskedne, end de er i dag, var ambitionen den samme: At lave et skræddersyet køkken efter gamle håndværkstraditioner, som ejeren bliver glad for, og snedkeren kan være stolt af.

Læs mere
Vision & værdier

Hvorfor skal en køkkenskuffe være 60 centimeter bred, hvis du har lyst til en, der er 62? Det har altid været vores tilgang til det at lave køkkener. Vi er drevet af en passion for unikke løsninger, godt håndværk og ønsket om at gå den ekstra meter for at sikre, at resultatet bliver præcist, som kunden vil have det.

Vi vil være de bedste til at levere snedkerkøkkener og moduler, hvor kvaliteten er i top fra ende til anden. Også i de samlinger inderst i skabet, du ikke lægger mærke til. For det gør vi.

For vi er stolte over vores arbejde. Det er derfor, at vi brænder vores logo ind i skuffernes sidestykke. Som bevis på at du er meget langt fra standardkøkkener og hurtige løsninger. Samtidig bliver du også mindet om, at du bør udvise samme omhu og respekt for kvaliteten af råvarerne, når du og familien slår jer løs bag gryderne.

Vedligeholdelse af materialer

Hanstholm er designet til at holde hele livet. Hver eneste detalje er udført uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har også et par gode tips til dig, som kan være med til at forlænge holdbarheden af dit nye snedkerdesign. Ikke alle materialer skal nemlig rengøres og beskyttes på samme måde. Inden du tager dit nye drømmekøkken i brug, anbefaler vi, at du skal læse vores vedligeholdelsesguide igennem, så du ved, hvordan lige præcis dine materialer skal plejes. Følger du vores guide, får du et køkken, der patinerer smukt med tiden, og som måske endda kan gå i arv i generationer.

Læs mere
COVID-19 information

Vores butikker er åbne, så du kan igen kigge forbi og opleve ægte snedkerkvalitet på nærmeste hold – og få udarbejdet et designforslag. Du også stadig møde os på både telefon, videokald eller hjemme hos dig. Klik på linket nedenfor.

Vælger du at kigge forbi i butikken, kan du trygt gøre det, vi følger alle anbefalinger. Vi glæder os til at se dig og indvie dig i de mange muligheder, ikke mindst de særlige detaljer, der skaber snedkerkvalitet for livet.

Book møde her
Garantifor livet

Vores køkkener og moduler holder, hvad vi lover.
Derfor får du livsvarig produktgaranti på alle bevægelige dele.

Besøg os

Du kan besøge os i hele landet, kom blot forbi en af vores butikker. Vælg den Hanstholm butik der ligger tættest hos dig, så kan du se åbningstider, adresse og mere.