Hjælp os med at holde gang i hjulene hos de lokale erhvervsdrivende. Hos Hanstholm Køkken er vi stolte af, hvor vi kommer fra. Vi er præget af vores omgivelser og de dyder, der knytter sig til dem. Det ægte. Det ærlige. Det lokale. Det ligger i vores natur, at vi står sammen, når der er brug for det – og det er der nu.

Tænk, hvis alle virksomheder gav deres medarbejderjulegaver allerede i maj? Det ville betyde mere end 1 milliard kr. ud i butikkerne her og nu!

Vi har fået en idé. For at støtte det hårdt kæmpende butiksliv rundt i lokalområderne har vi besluttet at fremrykke den årlige post i budgettet til medarbejderjulegaver fra december til maj.

De lokale erhvervsdrivende har brug for vores alles støtte nu og kan måske ikke vente helt til december. Derfor må vi alle gøre en aktiv indsats for, at vi ikke mister vores lokale perler, som i høj grad bidrager til såvel arbejdspladser som glæde hos lokalmiljøet.

Hos Hanstholm Køkken har vi valgt at støtte det lokale handelsliv ved at uddele årets julegaver til vores 60 medarbejdere nu og her. I år får de glæde af et gavekort til en lokal tøjbutik i Thisted – med opfordring til at bruge lidt ekstra. På den måde bliver det to gaver i én.

Et fælles ansvar
Hanstholm Køkken mener, at vi alle har en fælles interesse i at vise samfundssind over for det lokalmiljø, vi som virksomhed er en del af, uanset om vi bor i Hanstholm eller Hellerup.

Vi er klar over, at ikke alle virksomheder er i den heldige situation at kunne påtage sig denne udgift på nuværende tidspunkt, men til dem der har muligheden, vil vi gerne opfordre til at købe julegaverne nu. Fordi andre ikke kan vente.

Tænk, hvis alle virksomheder gav deres medarbejderjulegaver allerede i maj? Det ville betyde mere end 1 milliard kr. ud i butikkerne her og nu!

Gør en forskel
Vil du hjælpe med at støtte de mange lokale erhvervsdrivende, der lige nu lider som følge af COVID-19? Deltag i initiativet ved at købe julegaverne til jeres medarbejdere allerede nu. Download animationen og brug den i et opslag på jeres sociale kanaler, hvor I fortæller, hvor I har købt jeres medarbejderjulegaver og hvorfor.

Husk at bruge hashtagget #julegavernu. På den måde kan vi forhåbentlig skabe så meget synlighed om initiativet som muligt. Lad os stå sammen og hjælpe de kæmpende, lokale erhvervsdrivende, så vi kan se frem til et lokalt forankret og blomstrende butiksliv efter krisen.

Køb lokalt og mærk glæden.


Download video

Vi har gjort det nemtAt printe dit eget julekort til medarbejderne.
Vi har klaret designet. Der mangler blot en personlig hilsen.

Download julekortet her

Er du der også for andre
Har du fulgt vores opfordring og støttet dit lokalsamfund med julegavekøb nu, så download symbolet.