RETRO CLASSIC

Retro Classic er inspireret af funktionalismen rene, enkle design, som det især kom til udtryk i 60’er køkkenet – typisk malede køkkener med skuffer, der går ud over den bagvedliggende ramme, såkaldt overfalsede låger.

I løsningen her, modsat de fleste oprindelige 60’er køkkener, er rammen i samme farve som skufferne og lågerne. Det får løsningen til at fremstå endnu mere stilren og enkel. Det funktionalistiske udtryk er desuden forstærket af de ikoniske Multi-Lite pendler fra den danske designer og arkitekt Louis Weisdorf. 

Overfalsede låger. Her ses hvordan de smukt afrundede låger lægger sig ud over den bagvedliggende ramme – understreget af de synlige, klassiske hængsler i stål.

Med Pure Classic i hvid kan de personlige indretningsdetaljer for alvor få lov at præge rummet. Her maKøkkenø. Praktisk og samlende midtpunkt, designmæssigt såvel som socialt. Hele familien kan være med – med nem adgang til alt.armormorter, keramikskål og olivenolie af mærket Pure fra Kreta.

 

Retro Classic fås i præcis den farve du ønsker. Her er den i såkaldt Ivy League Green – opkaldt efter den amerikanske fodboldliga af østkyst universitetshold, hvis jakker bl.a. kendes i den grønne farve. Uanset hvilken farve du er til, vil vores 4-lags lakering med grunding og mellemslibning i hånden altid sikre et slidstærkt og smukt udseende.

Indbydende orden. Med en Hanstholm snedkerløsning har du mulighed for at indrette dine skuffer og skabe, så de passer præcist til det, du ønsker at opbevare. I løsningen her er de fingertappede skuffer og ruminddelingen lavet i valnød. Den dybe glød står flot til intensiteten i fronternes grøn

Godt håndværk giver daglig glæde. Både for kunden derhjemme og for snedkeren på snedkeriet. Billedet her viser, hvordan de overfalsede fronter går ud over rammen bagved, når skuffen lukkes.

Retro Classic er et køkken med greb, akkurat som inspirationskilden, de oprindelige køkkener fra 50’erne og 60’erne. Her er valgt klassiske bøjlegreb på trompetfod i krom.

 

Tips til design

Valg af fx farver og greb har stor indflydelse på det endelige udtryk. Derfor arbejder vi hos Hanstholm med fotorealistiske designprogrammer. På den måde kan vores kunder få en mere realistisk oplevelse af, hvordan den endelige løsning kommer til at se ud. Kig forbi og lad os fx afprøve forskellige farver.

Materialevalg: Malet forrammekøkken med overfalsede fronter og fingertappede skuffer i valnød
Farvevalg: Ivy League Green
Bordplade: Jura Grau marmor fra Bayern i Tyskland
Inventar i øvrigt: Blanco stålvask, Dornbracht Tara Classic armatur, bøjlegreb i krom, Multi-lite Pendanter i sort fra Gubi
Specialløsninger: Hjørneskab med foldelåge med mulighed for fuld udnyttelse af pladsen under den L-formede bordplade.

Alt håndlaves fra bunden. Designes, bygges og færdiggøres på vores snedkeri i Thy i Nordjylland.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top