SKRÆDDERSYET OVERBLIK

Til boligen her, beliggende på en kuperet grund i et naturskønt område, har vi skabt en snedkerløsning bestående af både køkken, bad, entré og bryggers.

Mens olieret egetræ er det gennemgående materiale i den øvrige del af boligen, er bryggerset her holdt næsten helt i hvidt. På den måde signaleres rummets praktiske og anderledes funktion.

Med både højskabe, over- og underskabe samt skuffer og en niche under skufferne er der skabt et rum med masser af plads til opbevaring og praktiske gøremål.  

 

Boligen har stort, naturligt lysindfald og kig til naturen udenfor – en natur der går igen i løsningerne indenfor i boligen, her vinduesrammerne og skuffemøblet i fingertappet egetræ.

Boligens træløsninger er skabt ud fra vores Minimal design. Med fingertap og forrammer om skuffefronter og skabslåger, fremhæves den håndværksmæssige finish og træets naturlige, levende struktur. Det er et design, der bidrager med en imødekommende varme til boligens minimalistiske arkitektur. 

 

Naturlige materialer. Med masser af historie. Bevarer deres skønhed med alderen og brugen.

Med en snedkerløsning fra Hanstholm Køkken er der god tid til rådgivning og dialog. På den får vi alle aspekter med. Fx at inddrage omgivelserne og boligens arkitektur.

Entré med afsætningshylde. Både foroven og forneden. En enkel måde at få ekstra plads på.

Tips til design

Brug vores indretningskonsulenter, når du overvejer en ny løsning til dit hjem. Uanset og du er langt i processen eller kun lige begyndt. Kig forbi i butikken og del dine overvejelser. Med de mange projekter, vi har gennemført, har vores indretningskonsulenter stor viden. Også om detaljer man ellers nemt kan overse – og som i den endelige løsning ofte kan gøre stor forskel.

Materialevalg: Entré i oliebehandlet eg i Minimal design. Bryggers med hvidmalede elementer med indfræsede greb samt overskabe med skjult gribekant.

Bordplade: Bordpladen i bryggerset er i mørk Fenix laminat

Inventar i øvrigt: Håndvasken i bryggerset er fra Blanco, model Dalago, og armatur og sæbedispenser er fra Quooker i matsort rustfri stål.

SE FLERE BOLIGLØSNINGER

Alt håndlaves fra bunden. Designes, bygges og færdiggøres på vores snedkeri i Thy i Nordjylland.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top