SPACE

Space er et minimalistisk køkkendesign med åbne skuffefronter. Et design der med synlig fingertap og god afstand mellem de enkelte skuffefronter giver et både let og håndværksmæssigt gennemført udtryk.

Med sine slanke, smalle forrammer understreges det lette udtryk og den håndværksmæssige finish yderligere. Et enkelt, næsten svævende køkken – selv i de mørkere træsorter, som fx her i olieret, røget eg.

Skuffer med indlagt læderbund. Elegant. Og med lyddæmpende effekt.

 

Træbordplade. Slidstærk og med bakterieafvisende effekt.

 

Mange oplever det luftige design i Space som særligt skandinavisk. Det har en enkelhed og lethed, der leder tankerne i retning af en klart minimalistisk designtradition. Mange af vores kunder oplever også Space som næsten japansk – med sit særlige fokus på organiske, naturlige materialer og rene, enkle flader.

Det åbne rum mellem skufferne i Space er med til at fremhæve træets organiske struktur og fine horisontale årerforløb

Speciallavet køkkenvask fra Mølballe med integreret afløbsbakke og armatur fra Quooker – alt i messing

Bordplade i massiv røget eg. Omhu i både snedkerarbejde og valg af leverandører.

 

Tip til Space

Space kan leveres i mange forskellige træsorter. I løsningen her står det minimalistiske design i røget eg med organisk årerforløb sig utroligt godt til de næsten industrielle, hvide rå rum og det grå gulv. Kig forbi og vær selv med til at afprøve, hvad der passer til dit hjem og temperament. Let og lyst? Mørkt og markant? Træ hele vejen igennem? Eller bordplade i stål eller sten? Space er et utrolig fleksibelt, tidløst design.

Materialevalg: Trækøkken med fingertappede skuffer og åben front i olieret røget eg
Bordplade:
 Massiv bordplade i røget eg fra danske Mølballe
Inventar i øvrigt: Gaggenau induktionskogeplade og elovn med sidehængt åbning. Indbygget loftsemhætte. Quooker armatur i messing
Specialløsninger: Specialdesignet messinghåndvask med afløbsbakke fra Mølballe

Alt håndlaves fra bunden. Designes, bygges og færdiggøres på vores snedkeri i Thy i Nordjylland.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top