VELKOMMEN HJEM

Den elegante, enkle entré her er den del af en samlet boligløsning, der også inkluderer køkken og bad.

Med oliebehandlet eg og synlig fingertap som gennemgående tema i hele boligen er der skabt en harmonisk helhed på tværs af alle rum.

I entreen er der med de rumlige skuffer god plads til fx fodtøj. Og bænken over skufferne gør det nemt at komme ind og ud af sko og støvler, både sommer og vinter.

Gennemtænkte detaljer. Bænken med målsyet hynde i koksgrå uld fra Kvadrat tager godt imod husets beboere og dets gæster – både ud og ind.

Samlinger og overgange slibes og olieres indtil alt er perfekt.

En snedkerløsning er en 100% individuel løsning. Alt kan tilpasses rummets muligheder og personlige ønsker.

Uden standardmål og standardelementer kan man fx udnytte et rum i hele dets højde, bredde eller længde. Det giver bl.a. mulighed for at skabe plads til selv de lange frakker og støvler. En snedkerløsning tager højde for de ting, du har.

Opstår der nye behov undervejs, efterhånden som et byggeprojekt skrider frem, kan de også typisk indpasses i løsningen.

Fra vores kunder ved vi, hvordan en løsning i gennemtænkt design og veludført håndværk daglig giver glæde.

Vores løsninger er skabt til at holde i mange år. Design og materialer er udvalgt, så de kan modstå hverdagens gentagne brug. Fra træ og finer til bøjlestænger og skuffeskinner.

Entré med afsætningshylde. Både foroven og forneden. En enkel måde at få ekstra plads på.

Tips til design

De fleste henvender sig til os med ønsket om nyt køkken. Men spørg endelig også til andre muligheder. Ofte viser det sig, når først vi er i gang, at et projekt ikke bliver meget mere omfattende, hvis vi også skal lave fx en stige eller en reol. Eller skabe en decideret garderobe- eller entréløsning, der få hele boligen til at hænge sammen. Tag en snak med vores erfarne indretningskonsulenter.

Materialevalg: Entréløsning i oliebehandlet eg i vores Minimal design. Med åben garderobe og sammenbygget skuffe-bænk løsning. Hynde syet efter mål i koksgrå uld fra danske Kvadrat.

Alt håndlaves fra bunden. Designes, bygges og færdiggøres på vores snedkeri i Thy i Nordjylland.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top