VERTIKAL

Vertikal er et design med stilrene flader i klassisk modernistisk stil – tilføjet vertikale vinger i hver side af de brede skuffefronter. Vingerne bryder på den måde det stramme, stilrene look og tilføjer en ekstra dimension til designet.

I løsningen her i røget eg – Vertikal fås fx også som malet køkken – forstærkes den vertikale oplevelse af træets årer i lodrette forløb. De tværgående, horisontale greb, her i sporadisk-slebet stål, giver designet et yderligere tvist af cool elegance.

Valget af røget eg giver køkkenet her et eksklusivt præg – der flot kontrasteres af de horisontale greb og bordpladen i industriel sporadisk-slebet stål.

Bagvæggen i marmor giver masser af liv til det stilrene design. Bemærk spejlingen i kogepladen.

Det særlige ved en Hanstholm snedkerløsning er muligheden for en helt individuel tilpasning af løsningen, både hvad angår design og materialevalg. Det gælder naturligvis også Vertikal. Valget af træsorter, greb, bordplade m.m. kan ændre udtrykket markant. Vælger du fx Vertikal i lysere træsorter, veksles det eksklusive udtryk til et mere mildt, nordisk udtryk. Kig forbi i vores butikker og oplev mulighederne.

Stramt minimalistisk design. Armatur fra Vola i rustfri stål.

Bordplade i sporadisk-slebet stål. Et mere levende, organisk udtryk end børstet stål.

Skuffefronter og endegavl i planskåret finer. Med fineren skåret i hele stammens bredde opnåes en utrolig levende årerstruktur.

Tips til Vertikal

Det klassiske modernistisk køkken med sine rene, ensartede flader fascinerer mange. Men mange overvejer også, om udtrykket i længden bliver for ensartet og koldt. Her er Vertikal en oplagt mulighed. Med sine vinger og horisontale greb afbalanceres det kølige look, blikket brydes, der er mere at gå på opdagelse i. Designet er tilført liv.

Materialevalg: Trækøkken uden forramme med skuffefronter med vertikale vinger i røget eg
Bordplade: Specialfremstillet stålplade i sporadisk-slebet stål udviklet i samarbejde med Lars Broe
Inventar i øvrigt: Vola armatur i rustfri stål og hvidevarer fra Siemens
Specialløsninger: Bagvæg, greb og overskabe med stålbeklædning

Hver eneste del af dit nye køkken har været gennem en lang række af kyndige hænder.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top