WOODEN CLASSIC

Wooden Classic i sortbejdset eg har klare stilmæssige referencer til en industriel-inspireret New Yorker stil. Fra sidst i 1980’erne og starten af 90’erne oplevede den amerikanske storby vækst i befolkningstallet, og mange tidligere industribygninger blev inddraget til beboelse – hvilket bl.a. resulterende i store, højloftede lejligheder, ofte med vægge i rå beton.

Køkkenet her tager sit stilmæssige udgangspunkt i den tradition. Selve det stavopbyggende lameldesign går dog tilbage til 60’ernes modernisme, opgøret med køkkenet som rent brugsrum. Køkkenet blev møbel! Og et udsagn om personlig stil, et sted man gerne viste frem – også når man havde gæster.

Klassisk industrielt New Yorker udtryk med skydedør i matsort stål. Bemærk vinkøleren bag døren

Med en let vinkling i træet under stavene er det nemt at åbne både skuffer og skabe.

Wooden Classic er en hyldest til de bedste traditioner indenfor dansk arkitektur og design. Men samtidig er løsningen her – i sortbejdset, matlakeret eg – et godt eksempel på, hvordan valget af farve kan give et design et helt nyt udtryk. Kig forbi i vores butikker og få en snak om de mange muligheder.

Specialfremstillet bordplade og håndsmedet køkkenvask i massiv glødestål.

De sorte trælameller i massiv eg slibes og males i alt fire gange for at opnå den helt rigtige overflade og dybde i farven.

Hos Hanstholm Køkken har vi en lang tradition for at arbejde sammen med nogle af de bedste leverandører. Gaskomfuret her er fx fra tyske Gaggenau.

Smukt og slankt armatur i forkromet stål. Et eksempel på en af de mange fine detaljer, som man kan arbejde med, når man ønsker at understrege eller forstærke et designs klassiske look

Tip til Wooden Classic

Sæt dit eget personlige præg på udtrykket. Med Wooden Classic i sortbejdset eg kan du fx fuldende den industrielle New Yorker stemning med en bordplade i stål. Eller ved at indrette dig med skydedøre eller grebsløse vitrineskabe. Også åbne hylder med masser af afsætningsplads er kendetegnende for stilen.

Materialevalg: Wooden Classic køkken med lamelfront i sortbejdset, matlakeret massiv eg
Bordplade: Sortgrå massiv glødestål
Hvidevare: Gaggenau
Inventar i øvrigt: Quooker Fusion Square i bruneret messing
Specialløsninger: Skydedør med glas i metalramme og vinkøler

Glæden ved træ. Lige så stor i dagligdagen hos kunden som hos snedkeren på snedkeriet.Håndlavet. Tilpasset hver enkelt kunde og bolig.

Døren ind til badeværelset er fremstillet af Dinesen-gulvplanker og produceret af Vahle efter design af arkitekt og designer Lars Vejen, som beboerne mødte i Japan.

 

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top