STOFLIGHED

Smukke, naturlige materialer er grundstenen i vores løsninger. For os er det vigtigt, at både du og vi kan fornemme kvaliteten alene ved at se og føle på materialet. Vi arbejder derfor udelukkende med de bedste kvaliteter – materialer med en helt særlig stoflighed og slidstyrke. Og så skal materialerne vi benytter patinere smukt – blive flottere med tiden og brugen. Dét er filosofien.

 

Træ

Træ er vores primære materiale. Hårdt, slidstærkt og alligevel utrolig fleksibelt. Med variationer i farver og strukturer er de udtryksmæssige muligheder med træ stort set uendelige. Fra de lette og lyse toner til det mørke og eksklusive. Udover at arbejde med massiv træ, arbejder vi også med finer, træ skåret i brede, tynde baner. Finerteknikken er kendt helt tilbage fra oldtiden og giver nogle ganske særlige muligheder for snedkermæssige finesser, fx i nicher og skabe.

 

Værd at vide

En af de mange fascinerende egenskaber ved træ er, at det er et 100% antibakterielt materiale. Bakterier kan simpelthen ikke overleve på overfladen. Det gør bl.a. træ ideelt til bordplader.
 

Farver

Når vi arbejder med malede overflader – lakering, som det hedder i fagsproget – så lakerer og sliber vi igen og igen. Naturligvis med håndkraft. På den måde opnår vi en helt særlig slidstyrke og farvemæssig dybde. Det er m.a.o. håndværk af højeste kvalitet. Og farvemulighederne er uendelige. Du kan vælge at få din løsning i præcis den farve, du ønsker. Fra det afdæmpede og matte til det glansfulde og stærke – vis os den den farve du er ude efter, så skaber vi den.

 

Værd at vide

Når vi sliber i hånden mellem de forskellige lakeringer, er det også for at sikre helt ensartede, glatte overgange i fx hjørner og samlinger.
 
 

Natursten

Natursten er formet gennem millioner af år, og hver enkelt sten har sin helt egen unikke struktur og historie. Forskellene i netop farve, struktur og overfladebehandling giver mulighed for, at man kan skabe sit helt eget, personlige udtryk. Granit, der er dannet af smeltet stenmasse fra jordens indre, har typisk en relativ kompakt struktur. Marmor, der er dannet af kalk og aflejringer fra dyr og planter – typisk under havets overflade – har ofte en mere åben, langstrakt mønsterstruktur.

 

Værd at vide

Modsat hvad mange tror, er naturlige revner i marmor ikke udtryk for, at stenen er skrøbelig. Tværtimod. Naturen har været på overarbejde og skabt stenens allerstærkeste sted, netop der hvor revnen er.
 
 

Metal

Metal er et robust kvalitetsmateriale med en meget ensartet overflade. Det giver mulighed for flotte kontraster til mere de organiske overflader i træ og natursten. Metal findes i en lang række forskellige behandlinger med mulighed for meget forskellige udtryk. Fra et rustikt look med fx bruneret kobber over et enkelt, industrielt udtryk med børstet stål til fx cool, matsorte overflader eller blankt messing med dets eksklusive guld look.

Værd at vide

I kraft af vores samarbejde med nogle af landets dygtigste gørtlere og specialsmede kan du få unikke, skræddersyede løsninger til både håndvaske, armaturer, bordplader m.m.

Læder

Læder benytter vi bl.a. som en både elegant og funktionel løsning til indlæg i skuffer. Læderet får bestik og service til at stå flot frem og giver ikke mindst en lyddæmpende effekt. Både når skufferne fyldes, eller når de åbnes og lukkes. I skuffer med fx glas og tallerkner får læderbunden servicet til at stå sikkert fast.

Værd at vide

Vi bruger den nødvendige tid på at tilskære og håndlime læderet til underlaget i vores skuffer. På den måde ligger læderet fast. Det tager sig bedre ud. Og giver større holdbarhed.

Andre materialer

Linoleum og laminat er to materialer, vi også arbejder med. Linoleum er et utroligt varmt og behageligt materiale, velegnet både til fronter og bordplader. Det samme gælder den silkebløde Fenix-laminat, som vi bl.a. benytter til højskabe og nicher. Linoleum og laminat fås i en lang række forskellige farvevarianter – hvilket fx giver mulighed for at skabe flot kontrast til et køkken i lyse træsorter.

Værd at vide

Linoleum er et naturligt produkt, der består af bæredygtige materialer som plantefibre, harpiks og træ. Derfor kan linoleum også reparere sig selv, fx samle sig igen efter ridser.

Hvidevarer m.m.

Hos Hanstholm Køkken har vi et tæt samarbejde med nogle af de bedste og mest kvalitetsbevidste producenter af hvidevarer, armaturer, vaske m.m. Vores indretningskonsulenter har overblikket over mulighederne og kan være med til at rådgive dig om produkternes forskelle. Netop detaljerne ved en hvidevareløsning kan være noget af det, der er med til at gøre glæden ved dit nye køkken endnu større. Tal med vores rådgivere om mulighederne.

Værd at vide

Har du overvejet en dampovn? Med damp sker tilberedningen af din mad nænsomt og ved lavere temperatur end i en konventionel ovn. På den måde undgår du fx, at maden bliver tør, hvis du opvarmer allerede tilberedt mad.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top