fbpx

Snedkerkvalitet skal ses og mærkes

Snedkerkøkkener skal opleves i virkeligheden. Selv de flotteste billeder fortæller ikke hele historien. Det er en helt anden oplevelse selv at mærke træet, se samlingerne, prøve hvordan fx en skuffe, der er skabt til at holde i generationer, skal lyde og føles.


Få din køkkendrøm tegnet


Kig forbi en af vores butikker og oplev ægte snedkerkvalitet på nærmeste hold. Du kan også møde os på telefon, videokald eller hjemme hos dig. Uanset hvordan vi mødes, tager vi en snak om dine tanker og ønsker og gør dine planer konkrete med et designforslag.


Book et møde


Tænker du, at du kun lige er i startfasen? Book et møde alligevel. Du bliver helt sikkert klædt meget bedre på til de overvejelser, du er i gang med. Vi glæder os til at høre fra dig. Og indvie dig i de detaljer, du skal kigge efter, når du kigger efter køkken.

Hvad skal vi mødes om?

Hvordan skal vi mødes?

VÆLG BUTIK*

Jeg accepterer herved Hanstholm’s privatlivspolitik.

accept

Hvorfor Hanstholm Køkken? Skal vi sige det i ét ord, så er det oprigtighed. I håndværk, i materialer, i design. At træ der fx ligner træ, er træ. Sådan har vi lavet snedkerkøkkener siden 1968. På vores eget snedkeri i Thy. Håndlavet. Med omhu. Tilpasset netop dit hjem, arkitekturen, omgivelserne, det enkelte rums dimensioner – fra mindre køkkener i klassiske storbylejligheder til stilfuldt nybyggeri. Snedkerkvalitet koster måske lidt mere i tid på snedkeriet, lidt mere flid. Men ikke nødvendigvis meget mere i pris for dig.

Aalborg
Aarhus
Esbjerg
Frederikshavn
Hellerup / Lyngby
Herning
Hillerød / VIP Showroom
København
Køge
Odense
Roskilde
Svendborg
Vejle
Vildsund