LAVET EFTER MÅL - OG DRØMME

Hos Hanstholm Køkken bygger vi også specialløsninger efter mål, fx reoler eller garderobeløsninger.

Med en løsning efter mål kan du udnytte rummets muligheder fuldt ud. Fx med en reol, der går helt til loft. Eller går fra væg til væg.

Samtidig får du en løsning bygget præcist efter dine ønsker. Både hvad angår stil samt indretning af de enkelte rum og fag.

Reolløsningen her er i klassisk stil med stor detaljerigdom. Fyldningslåger og lodrette pilastre med riller, stjerneafslutning og hylder med profileret kant. Klassisk. Og alligevel enkelt.

Stilen er inspireret af klassicismen, en stilperiode i slutningen af 1700-tallet, kendetegnet ved rette linjer, symmetri og ligevægt.

Stor detaljerigdom og omhyggeligt snedkerarbejde med umærkelige overgange mellem fx lister og fyldninger, selv i hjørnerne.

Tips til design

Overvej hvad du gerne vil have stående i din reol. Vi kan lave den, så den passer nøjagtigt til det, du ønsker at opbevare eller vise frem. Dine højeste bøger eller bredeste skåle. Det samme gælder bryggerskabe eller garderobeløsninger. Med en bespoke snedkerløsning får du skræddersyet plads. Til både golfsættet, strygebrættet og den lange vinterfrakke. Vi skaber rum, der skaber orden.

Hvilken stil passer til dit hjem? Eller temperament? Ønsker du en reol i stilen her, kan vi tilpasse den med både åbne hylder og lukkede rum – med låger med fyldninger eller låger med glas. I netop de farver du ønsker.

 

Materialevalg: Hvidmalet snedkerreol i træ med stor detaljerigdom, fx hvide pilastre med riller og stjerneafslutning

Farve: Pure white

SE FLERE BOLIGLØSNINGER

Glæden ved træ. Lige så stor i dagligdagen hos kunden som hos snedkeren på snedkeriet.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top