MINIMAL

Vores Minimal køkkener er indbegrebet af tidløst snedkerdesign. Det er trækøkkener, hvor glød og årer spiller hovedrollen. Med sine store træflader og skuffefronter med horisontale årerforløb mødes man af et både varmt og imødekommende udtryk – uanset træsort og overfladebehandling.

Minimal er et grebsløst, push-to-open køkken, hvor det naturlige understreges af tydelig fingertap og minimal afstand mellem skuffefronterne og rammerne rundt om fronterne. I løsningen her er der valgt naturolieret eg, der med sin lyse og alligevel varme glød samt fine, tætte årer i særlig grad bidrager til det naturlige udtryk.

Mødet mellem naturolieret egetræ og elementer i sort skaber gennemført sammenhæng i hele huset – og til naturen udenfor.

 

Omhyggeligt snedkerarbejde med håndslibning af alle overflader. Indtil enhver samling og overgang fremstår perfekt.

 

Bevidst arbejde med kontrast kan få det naturlige i en træløsning til at stå endnu tydeligere frem. I boligen her er det brugen af sort, der skaber den nødvendige spænding. De matte, mørke overflader i alt fra bordplader og armaturer til lamper og højskabene bag køkkenøen er med til at fremhæve varmen og det organiske i den naturolierede eg.

Området bag den fritstående køkkenø er holdt helt i matsort Fenix laminat. Fenix laminat har en næsten silkeblød overflade og er samtidig utrolig slidstærk.

Med to køkkenvaske har køkkenet her ekstra god arbejdsplads. Og adgang til vand direkte ved kaffestationen. Bemærk også køkkenøens indbyggede sæbedispenser – der skaber mulighed for et mere ryddeligt køkkenbord.

I den arkitektegnede bolig udnyttes mødet mellem de organiske materialer og de sorte flader maksimalt. På den måde skabes der ro i helhedsoplevelsen. Både ude og inde.

 

Tips til Minimal

Udnyt muligheden for at skabe kontrast. Fx ved at lade hårdt møde blødt. Som her i mødet mellem køkkenøens egetræ og gulvets natursten. Eller udnyt kontrasten mellem farver og strukturer. Fx de mørke, ensartede overflader i Fenix laminat og egetræets levende struktur. Kontrast skabe liv. Og kan skabes på mange måder. Kig forbi vores butikker og få en snak om mulighederne.

Materialevalg: Grebsløst, push-to-open køkken med synlig fingetap i naturolieret eg. Højskabe og niche i sort Fenix laminat
Bordplade: Nero assoluto matslebet granit
Inventar i øvrigt: Ovn og dampovn fra Gaggenau, matsort armatur fra Quooker, belysningen fra Anour
Specialløsninger: Dobbelt vask: Hovedvask ved køkkenø, skyllevask i niche

Godt håndværk. En investering for livet.

Døren ind til badeværelset er fremstillet af Dinesen-gulvplanker og produceret af Vahle efter design af arkitekt og designer Lars Vejen, som beboerne mødte i Japan.

 

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top