MINIMAL

Minimal er indbegrebet af tidløst snedkerdesign. Det er et grebsløst trækøkken, hvor de store træflader og træets årerstruktur spiller hovedrollen.

Med sin minimale afstand mellem fronterne får designet et harmonisk, roligt og alligevel levende udtryk – uanset træsort og behandling. Det naturlige udtryk understreges af de fingertappede skuffer.

I Minimal-løsningen her er der valgt olieret, røget eg. Træets mørke glød giver køkkenet et både eksklusivt og imødekommende, organisk udtryk.

Hylden over køkkenbordet har integreret emhætte lavet efter mål. En elegant og funktionel løsning mange displaymuligheder til de ting, man holder af.

Hylden over køkkenbordet har integreret emhætte lavet efter mål. En elegant og funktionel løsning mange displaymuligheder til de ting, man holder af.

 

De store flader og det minimale mellemrum mellem skuffefronter og rammen udenom lader for alvor træets årer og struktur komme til sin ret. Minimal er på den måde et design, der emmer af stoflighed og naturlig varme. Stofligheden forstærkes i løsningen her af bordpladens og bagvæggens marmor med lyse årerforløb – en løsning der hele tiden appellerer til at man kan gå på opdagelse og finde nye mønstre.

HK_Ramme_RøgetEg20-medium

Designets skuffefronter i massiv træ med horisontale årerforløb mødes her af et lettere og mere svævende udtryk med profilerede låger med fint rundede greb.

Bagvæg og bordplade i mormor. Marmorets farve bestemmes af de mineraler, der var tilstede ved dannelsen for millioner af år siden. Kul giver sort marmor. Årerne skyldes typisk sand, ler, flint eller andre materialer.

 

Skuffer med læderbund. Lyddæmpende. Og får indholdet til at stå fast.

HK_Ramme_RøgetEg12-medium

Vitrineskabe. Med belysning og indlagt finer. Varme og elegance, ude såvel som inde.

 

Tips til Minimal

Den minimale afstand mellem fronter og ramme skaber ro i udtrykket. Det giver mulighed for at eksperimentere med liv og kontrast fra andre elementer eller materialer. Hvordan vil en bordplade i stål fx se ud? Eller lys marmor? Måske beige Travertin? Kig forbi og lad os afprøve mulighederne – med udgangspunkt i vores materialebibliotek.

Materialevalg: Grebsløst, push-to-open køkken med synlig fingetap i olieret røget eg
Bordplade: Marmor. Slebet Pietra Grey. Oprindelsesland: Iran
Inventar i øvrigt: Dornbracht armatur, Gaggenau hvidevarer, bl.a. kogeplade med regulering via den flytbare Twist Pad
Specialløsninger: Integreret køkkenvask i samme marmor som bordplade og bagvæg (back splash)

Glæden ved træ. Lige så stor i dagligdagen hos kunden som hos snedkeren på snedkeriet.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top