HJEMMEVELVÆRE

Til villaen her har vi skabt en sammenhægende løsning med både køkken, bad og entré baseret på vores Space design i oliebehandlet eg.

Husets ejere har ønsket en bolig med maksimal fokus på naturlige, varme materialer, både ude og inde. Således går træ og natursten igen igennem hele boligen. Resultatet er et hjem, der emmer af ro og naturlig balance.

I badet, såvel som i resten af huset, er der arbejdet med et enkelt, næsten japansk inspireret udtryk, fx i kraft af Space designets åbne rum mellem skuffefronterne.

Maksimal fokus på godt håndværk. Fx med synlige, fingertappede samlinger.

Naturlige materialer og enkle løsninger. I design såvel som i indretning.

Skal designet i din bolig være gennemgående? Og på den måde skabe sammenhæng og harmoni? Eller skal hvert rum repræsentere en ny designmæssig oplevelse? Uanset i hvilken retning dine ønsker går, ser vi det som vores opgave at virkeliggøre dem. For os er det essensen af godt snedkerhåndværk: At kunne lytte til ønsker. Og omsætte ønskerne til løsninger i kompromisløst, veludført snedkerarbejde.

 

Badet her er indrettet med masser af naturligt indfaldende lys. Et naturligt udtryk som forstærkes af det store spejl, den lyse træsort og bordpladen og håndvasken i hvid Corian.

Corian er et elegant, minimalistisk materiale. Meget modstandsdygtigt og nemt at vedligeholde. Med sin silkebløde, varme overflade komplementerer det på fin vis egetræets organiske og fint forarbejde ydre.

De naturlige, varme materialer går igen både ude og inde. Bemærk de lodrette linjer i træet bag bruseren som kontrast til ydermurens smalle, aflange teglsten.

Tips til design

Ønsker man ro og harmoni i udtrykket, så benyt samme æstetik og materialer i flere af boligens rum. I boligen her er det således de hvide vægge, snedkerløsningerne i oliebehandlet, fingertappet egetræ og de mange sorte detaljer, der går igen og binder hele den indre del af boligen designmæssigt sammen.

Materialevalg: Svævende skuffemøbel og reol med bl.a. åbne hylder i oliebehandlet eg Armatur: Væghængt Vola armatur i matsort stål   
Inventar i øvrigt: Formstøbt vask og bordplade i hvid corian. Speciallavet håndklædetørrer i matsort metal

SE FLERE BADLØSNINGER

Håndlavet. Tilpasset hver enkelt bolig og kunde.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top