KLASSISKE MATERIALER

Badløsningen her er klassisk i mere end én forstand. Dels er der arbejdet med klassiske badeværelsesmaterialer som fx terrazzo og porcelæn, dels med et klassisk eksklusivt udtryk i form af røget eg.

På den måde kombineres det rene og enkle – det hvide badeværelseslook – med det varme og udsøgte. Her tilføjet et elegant tvist i form af cirkulære former og rundede hjørner på indtil flere af badeværelsets elementer.

God plads i eksklusive rammer.

Naturlige materialer hele vejen igennem.

Terrazzo. Et ikonisk og i den grad klassisk badeværelsesmateriale. Men sin gnistrede overflade kan materialet varieres i en uendelig række af farvenuancer, alt efter typen af den marmor, der benyttes.

I løsningen her er der anvendt terrazzo til bordpladen med dobbelthåndvaske.

Bemærk også den konsekvente brug af runde former, fx de store spejle over håndvaskene samt bordpladens og skuffemøblets rundede kanter – et udtryk der fuldendes af de matsorte armaturers flygreb.

 

Med en Hanstholm snedkerløsning får du mulighed for at indrette dig helt efter dine egne behov. Uden begrænsninger.

Røget, olieret eg. Giver et varmt og eksklusivt modspil til de klassiske hvide badeværelseselementer.

Få plads til dine ting. Med elegante, flytbare ruminddelere i ægte, grålmalet træ.

Tips til design

Det er godt at afprøve flere muligheder, inden man beslutter sig. Fx at samle billeder eller lave opslagstavler. Hvad passer godt til hinanden? Skal jeg gå efter sammenhæng? Eller tværtimod skabe nye oplevelser i hvert rum? Det kan hjælpe at vende mulighederne med nogen udefra. Fx en arkitekt eller indretningsdesigner. Eller bruge os. Sammen kan vi afprøve flere af de mange muligheder via vores materialebibliotek.

Materialevalg: Klassisk hvidmalet badeværelsesmøbel med indfræsede greb samt skab og opbevaringsreol i røget eg.
Bordplade: Klassisk sort- og hvidgnistret terrazzo bordplade med rundede hjørner  Armatur: Væghængt, matsort armatur, model Tara fra Dornbracht
Inventar i øvrigt: Fritstående Artis bowlehåndvaske fra Villeroy & Boch Gustavsberg

SE FLERE BADLØSNINGER

Hver eneste del af dit nye køkken har været gennem en lang række af kyndige hænder.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top