PURE CLASSIC

Pure Classic er et køkken skabt ud fra en stram minimalistisk designtradition, kendetegnet ved store, rene flader uden greb, ofte i markante, rektangulære former – kendt ikke mindst fra eksklusivt italiensk møbeldesign.

I vores version, Pure Classic, har vi gjort udtrykket mindre køligt og mere levende – med slanke, hvide forrammer om skuffer og skabslåger. På den måde brydes fladerne og helhedsindtrykket bliver mere imødekommende.

Pure Classic er her vist i hvid. Og hvide køkkener dukker historisk set op igen og igen. Men især i 1980’er vinder de blanke hvide flader for alvor ind – bl.a. som en reaktion på 70’ernes udbredte brug af brun og orange.

I dag er det hvide køkken således en klassiker. Men farvevalget er helt op til dig. Pure Classic fås i præcis den farve, du ønsker.

Stigen i naturolieret eg giver nem adgang til køkkenets højskabe og kan hænges på siden, når ikke den er i brug. Bemærk også vitrineskabenes hylder i glas og den elegante lethed, de tilføjer skabene.

 

Med Pure Classic i hvid kan de personlige indretningsdetaljer for alvor få lov at præge rummet. Her marmormorter, keramikskål og olivenolie af mærket Pure fra Kreta.

 

Hvid som køkkenfarve er ikke gået hen og blevet en klassiker uden grund. Det hvide køkken tilfører lys og lethed til boligen. Påskønnet ikke mindst her i Skandinavien. Samtidig rummer det hvide køkken mange muligheder for personlig indretning – planter, kunst, møbler. Der skal ikke meget til for at ændre helhedsudtrykket. Et hvidt køkken er nemt at forny.

Køkkenets lette og lyse udtryk er ført hele vejen igennem med fingertappede skuffer i matlakeret ahorn.

Med sine store, hvide flader indbyder Pure Classic til afslapning og ro. Det samme gælder de brede skuffer: God plads til overskuelighed og orden – med mange individuelle indretningsmuligheder.

Med forrammer om skuffer og skabe i et ellers stramt og minimalistisk køkken kan du skabe et mindre køligt, mere levende udtryk.

 

Tip til Pure Classic

Er du fascineret af det rene, hvide look? Men i tvivl om hvorvidt det kan blive for hvidt? Kig forbi vores butikker og lad os afprøve mulighederne sammen. Med vores fotorealistiske designprogram kan du fornemme mulighederne. Skal bordpladen fx være i træ eller marmor? Soklen måske i stål? Eller bagvæggen have en farve?

Materialevalg: Hvidt, grebsfrit køkken med push to open låger og fingertappede skuffer i massivt matlakeret ahorn
Farvevalg: Clean White, neutral hvid. NCS-farvekode: 0500N
Bordplade: Bordplade og køkkenvask som samlet løsning i DuPont™ Corian®
Inventar i øvrigt: Dornbracht armatur, Miele ovn i Obsidian Black, Gaggenau kogeplade med Downdraft Ventilation (bordemfang) samt væghængte Cobra lamper fra Gubi

Glæden ved træ. Lige så stor i dagligdagen hos kunden som hos snedkeren på snedkeriet.

Smukke, naturlige materialer. Grundstenen i alle vores løsninger.

BOOK ET MØDE MED EN INDRETNINGSKONSULENT

Mød en af vores dygtige indretningskonsulenter og bliv bragt tættere på dine ønsker om fx køkken, bad, garderobe eller indbygget reol. Mødet vil uden tvivl også give dig nye perspektiver på den løsning, du er ude efter – uanset om du er langt i dine overvejelser eller først lige begyndt.

Scroll to Top